עוגת שוקולד ללא קמח צ'יפוטלה
עוגת שוקולד ללא קמח צ'יפוטלה לוקחת בערך בסביבות 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 215 גרם של שומן, וסך הכל 3536 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 447 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו מעט פלפל קאיין, קינמון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, עוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ומכינים מחבת קפיץ: מחממים את התנור ל 350 ° F. בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם מעגל נייר קלף. משמנים את הצדדים ואת הקלף עם חמאה או תרסיס בישול שאינו מקל (אני אוהב את פאם לאפיית ספריי בישול, עצמי).
ממיסים שוקולד וחמאה: ממיסים את השוקולד והחמאה יחד על דוד כפול או במיקרוגל, ערבוב מדי פעם עד חלקה.
לטאטא יחד את הביצים והסוכר בקערה גדולה, ולאחר מכן לאט, קצת בכל פעם, לטאטא בשוקולד המומס.
מוסיף את המלח, תמצית וניל, ותבלינים וטעם, התאמת התבלינים במידת הצורך.
יוצקים לתוך מחבת springform ואופים ב 177° במשך 25-35 דקות או עד בודק יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.