עוגת שוקולד מיושנת
עוגת שוקולד מיושנת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קקאו, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
אופים piecrust על פי הוראות החבילה. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד קצף.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים עד פסגות נוקשות טופס וסוכר מתמוסס. תניח בצד.
להקציף הנותרים 1 כוס סוכר הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה.
מקציפים יחד חלמונים וחלב בקערה נפרדת.
ממיסים חמאה בסיר כבד 2 ליטר על אש בינונית.
מוסיפים את תערובת הסוכר לחמאה מומסת, מקציפים עד מעורבב. בהדרגה להקציף בתערובת חלב. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע.
מוסיף פירורי שוקולד ווניל, ערבוב עד שוקולד נמס. מערבבים בפקאנים. כסה וחמם.
יוצקים מילוי חם לתוך piecrust.
מורחים מרנג על מילוי חם, איטום לקצה של מאפה.
אופים ב 375 במשך 12 דקות או עד הזהב. מגניב לגמרי על מתלה תיל. לאחסן במקרר.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו pillsbury Pet-ritz קפוא piecrust.
עצה: כדי למנוע שיטוח את מרנג כאשר אתה להפיץ אותו על המילוי, מרנג כפית על מילוי בובות גדולות; בזהירות לחבר את הבובות עם תנועה מתערבלת אור.