קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת שוקולד-מנטה

עוגת שוקולד-מנטה
עוגת שוקולד-מנטה דורשת מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לך מים, חמאה, שוקולד גנאש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד מנטה, עוגת פצפוצי שוקולד מנטה, ו עוגת קרם מנטה שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים פירורי שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים גבוהים של 30 שניות עד מומסים (כ 1 1/2 דקות). מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
היכו חמאה מרוככת וסוכר חום במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כ 5 דקות או עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
5
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף 1 כוס מים חמים בזרם איטי, יציב, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל. הבלילה כפית באופן שווה לתוך 2 משומן ו floured 10 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
שוקולדשוקולד
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
6
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, ולתת מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים ציפוי מנטה באופן שווה בין שכבות עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
8
מורחים גנאש שוקולד באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים