עוגת שוקולד-מנטה
עוגת שוקולד-מנטה דורשת מסביב 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. אם יש לך מים, חמאה, שוקולד גנאש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד מנטה, עוגת פצפוצי שוקולד מנטה, ו עוגת קרם מנטה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים פירורי שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים גבוהים של 30 שניות עד מומסים (כ 1 1/2 דקות). מערבבים עד חלקה.
היכו חמאה מרוככת וסוכר חום במהירות בינונית עם מערבל חשמלי כ 5 דקות או עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. בהדרגה להוסיף 1 כוס מים חמים בזרם איטי, יציב, פועם במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים וניל. הבלילה כפית באופן שווה לתוך 2 משומן ו floured 10 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, ולתת מגניב לחלוטין על מדפי תיל.
מורחים ציפוי מנטה באופן שווה בין שכבות עוגה.
מורחים גנאש שוקולד באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה.