יין אדום-בריסקט מטוגן עם בצל מקורמל
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום.
הוראות
מפזרים את כל הצדדים של חתיכות חזה בקר עם מלח ופלפל. לבשל חזה בקר, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי עמיד מעל חום בינוני גבוה עד השחמה מכל הצדדים (כ 15 דקות).
העברה לצלחת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
מוסיפים בצל לבן וצלצלי שאלוט לטפטופים חמים בתנור ההולנדי ומפזרים סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 25 דקות או עד בצל רך וקרמל. מערבבים ביין, 1 כפית. רוזמרין, ועטין. למעלה עם בצל cipollini; כיסוי.
אופים ב 350 במשך 4 שעות או עד בריסקט הוא מכרז.
הסר מהתנור, ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
העברת בריסקט ללוח חיתוך ובצל לקערה גדולה, הזמנת נוזל בתנור ההולנדי. מכסים חזה עוף ובצל באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מביאים נוזל שמורות לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להרתיח, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בצל מבושל ונותר 1/2 כפית. רוזמרי.
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות עבות.