קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

יין אדום-בריסקט מטוגן עם בצל מקורמל

יין אדום-בריסקט מטוגן עם בצל מקורמל
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה בריסקט בטעם יין, יין אדום-בריסקט, ו יין אדום ועטין כתום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מפזרים את כל הצדדים של חתיכות חזה בקר עם מלח ופלפל. לבשל חזה בקר, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי עמיד מעל חום בינוני גבוה עד השחמה מכל הצדדים (כ 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
העברה לצלחת, שמירה על טפטוף בתנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים בצל לבן וצלצלי שאלוט לטפטופים חמים בתנור ההולנדי ומפזרים סוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 25 דקות או עד בצל רך וקרמל. מערבבים ביין, 1 כפית. רוזמרין, ועטין. למעלה עם בצל cipollini; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
בצל לבןבצל לבן
צווארי עוףצווארי עוף
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
אופים ב 350 במשך 4 שעות או עד בריסקט הוא מכרז.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור, ולתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
העברת בריסקט ללוח חיתוך ובצל לקערה גדולה, הזמנת נוזל בתנור ההולנדי. מכסים חזה עוף ובצל באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מביאים נוזל שמורות לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות; להרתיח, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים בצל מבושל ונותר 1/2 כפית. רוזמרי.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
10
מגישים עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות