המתכון Jambalaya עם שרימפס ונקניקיית Andouille מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. במנה עיקרית זו יש 478 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס ונקניקיית אנדויל Jambalaya, אחת Pot Andouille נקניק Jambalaya, ו שרימפס אנדויל Jambalaya.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בצל קצוץ, פלפל קצוץ, שום טחון, ונקניקיות; מטוגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום טחון
פלפל
ירק
נקניק
בצל
3
מוסיפים אורז ואת המרכיבים הבאים 7 (דרך עלה דפנה); לבשל 2 דקות.
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.