עוגת שוקולד מקסיקני
עוגת שוקולד מקפיא מקסיקנית עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 4709 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. לך לחנות ותביא חמאה, קצפת, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מקרר שוקולד חם, עוגת קופסת קרח שוקולד, ו עוגת שוקולד מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה של 9 אינץ ' קוטר המחבת springform עם ladyfingers. צידי קו של מחבת עם ladyfingers, ladyfingers עומד זה לצד זה מעוגל החוצה. מערבבים 3/4 כוס שמנת, שוקולד לא ממותק ו 1/4 כוס סוכר בסיר קטן כבד על אש נמוכה עד שוקולד נמס ותערובת חלקה.
הסר סיר מחום וקריר לטמפרטורת החדר.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס אבקת סוכר, חמאה 1 כפית וניל בקערה גדולה עד מעורבב. הכה בתערובת שוקולד מקורר.
שלב הנותרים 2 כוסות שמנת, 2 כפות אבקת סוכר, 1 כפית וניל וקינמון בקערה גדולה אחרת. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות עד פסגות המשרד טופס. מקפלים חצי תערובת קצפת לתערובת שוקולד.
מורחים חצי ממילוי שוקולד במחבת מרופדת-ליידיפינגר. למעלה עם שכבה של ladyfingers, ואז מילוי שוקולד שנותר. צינור או להפיץ הנותרים קצפת תערובת על מילוי.
מפזרים עם שוקולד למחצה מגורד. להכניס למקרר עד המשרד, לפחות 3 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור בקירור.)
הסר צדדים מחבת מעוגה ומגישים.