עוגת שוקולד מריר
עוגת שוקולד מריר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 609 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית vanillan, שוקולד למחצה, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מריר אוכמניות, עוגת שוקולד מריר ספוגה בוויסקי, ו A עבור (לא מעובד) עוגת סלק שוקולד מריר.
הוראות
ממיסים שוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל במרווחים גבוהים של 30 שניות עד מומסים (כ 1/2 דקות בסך הכל). מערבבים בסירופ שוקולד עד חלקה.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל שוקולד נמס רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית ומשוריינת של 14 כוסות.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 20 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה חוט 15 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט, ולתת מגניב 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.