עוגת שוקולד מריר דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד מרי Chunk דובדבן עוגה. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שמנת, סוכר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 24 דקות. נסו עוגיות שוקולד מריר עם פצפוצי דובדבנים, גלידה בטעם דובדבן ושוקולד מריר, ו שוקולד מריר ועוגיות שיבולת שועל ודובדבן מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
גריז מחבת 12 כוס, ואבק עם קקאו; להפריש.
מערבבים עוגה, סוכר, ותערובת פודינג בקערת ערבוב גדולה.
מקציפים את הביצים ואת 4 המרכיבים הבאים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת שמן למרכיבים יבשים; להכות 2 דקות. קוצצים בגסות 3 חטיפי שוקולד; מקפלים דובדבנים ושוקולד קצוץ לבלילה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מתלה תיל 15 דקות.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
קוצצים גס 1 חפיסת שוקולד.
מניחים שוקולד קצוץ וחמאה בקערה קטנה; להפריש.
להביא שמנת לבישול בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
הסר מהחום, ומיד לשפוך על שוקולד וחמאה.
להקציף בעדינות עד חלקה. זיגוג מגניב 3 דקות או עד מעובה מעט.
טפטוף זיגוג על עוגה. קוצצים גס הנותרים שוקולד; מפזרים שוקולד קצוץ על עוגה.