עוגת שוקולד מריר עם ניב קקאו פרלין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מריר עם פרלין Nib קקאו. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם אבקת סוכר, מלח גס כשר, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מריר עם ניב קקאו ופרלין בייקון, שוקו חם שוקולד מריר, ו שוקולד מריר עם ניב קקאו קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית.
מערבבים חמאה מומסת, סוכר ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים קמח ומערבבים עד מעורבב היטב. לחץ על הבצק על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת מוכנה; קצוות crimp דקורטיבי.
אופים את הקרום עד חום זהוב מבושל דרך, על 18 דקות. קרום מגניב לגמרי על מתלה. לשמור על טמפרטורת התנור.
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים בקקאו nibs ופקאנים קצוצים. זרוק תערובת על ידי כף חופנים על גיליון מוכן, מרווח 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד התערובת מתפשטת והוא חום זהוב עמוק, על 18 דקות (תערובת תזרום יחד לתוך חתיכה 1 על תבנית אפייה).
הסר מהתנור; מגניב לחלוטין על הסדין. לשבור פרלין לחתיכות לא סדירות או רסיסים. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לאחסן אטום בשכבה אחת בטמפרטורת החדר.)
להביא 2 כוסות חלב כדי להתבשל בסיר בינוני כבד; להסיר מן החום.
להקציף חלמונים ביצה, סוכר חום, וניל, שנותר 1/4 כוס חלב להתמזג בקערה בינונית; להקציף אבקת קקאו ו קורנפלור עד חלקה. בהדרגה להקציף בתערובת חלב חם. החזר תערובת לסיר.
להקציף כל הזמן על חום בינוני עד תערובת מתעבה רותחים.
מוסיפים שוקולד וחמאה, מקציפים עד מומסים וחלקים.
יוצקים מילוי לתוך קרום עוגה מקורר. להכניס למקרר עד מילוי קר ולהגדיר, על 4 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beat ואבקת סוכר עד פסגות רכות טופס.
מגישים עם קצפת חתיכות פרלין.