מטבל בצל מקורמל מוגש עם צ'יפס פיתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מטבל בצל מקורמל מוגש עם שבבי פיתה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 631 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. לך לחנות ותביא את שמן הזית "קרליני אקסרה וירג'ין", "יסודות האבן" מלח עם יוד, "יסודות האבן" לתיבול, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו צ'יפס פיתה אפוי עם שלוש מטבל בצל חרוך, Caramelized-מטבל בצל עם כוסברה - שום פיתות צ'יפס, ו Caramelized-מטבל בצל עם כוסברה - שום פיתות צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצלים ואת caramelize במשך 20-30 דקות על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות. אם המחבת הופך יבש מדי או חום, להוסיף 1 כף מים כדי deglaze המחבת. ברגע שהם חום זהוב, מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת. צ ' יל במקרר במשך 10 דקות.
שלב תיבול איטלקי, פתיתי פטרוזיליה, אבקת שום, מלח, פלפל, שמנת חמוצה, מיונז וגבינה כחולה מתפוררת בקערת ערבוב.
מוסיפים את הבצלים, מערבבים עד מעורבב היטב.