עוגת שוקולד ס ' מור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד s ' more. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ תירס, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
הפוך קרקר גרהם קרום פירורים ועתודה.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F. לשים שוקולד בקערה גדולה. מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ואז לשפוך שמנת חמה על שוקולד.
תן לעמוד 1 דקה, ואז בעדינות להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה. בעדינות להקציף ביצה קמצוץ של מלח עד בשילוב ויוצקים לתוך קרום פירורים קרקר גרהם (קרום יהיה כחצי מלא).
כיסוי קצה העוגה עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר ברכות רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, על 25 דקות. עוגה מגניב לטמפרטורת החדר על מדף (מילוי יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר), על 1 שעה.
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה עמוקה גדולה ועמוקה ולתת לעמוד עד מתרכך, על 1 דקה.
מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס, קמצוץ של מלח, ונותר 1/4 כוס מים ב ניקה 1 - עד 1 1/4-סיר כבד ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח עד רושמים מדחום 127°, על 6 דקות.
להתחיל להכות מים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, ואז בזהירות לשפוך סירופ חם בזרם איטי, מכות (למנוע מקצף בצד של קערה). כאשר כל הסירופ מתווסף, הגבירו את המהירות לגבוה והמשיכו להכות עד שהתערובת משולשת בנפח ועבה מאוד, כ-5 דקות.
מוסיפים וניל ומכים עד בשילוב, ואז מיד כף ציפוי על מרכז מילוי עוגה; זה יתפשט לאט כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. צ ' יל, חשופה, 1 שעה, ואז לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק משומן קלות (צד משומן למטה) וצינה 3 שעות יותר.
מעבירים פאי לתבנית אפייה. קצה כיסוי של עוגה עם מגן עוגה או לסכל מטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום, פאי מסתובב לפי הצורך, עד ציפוי מרשמלו הוא חום זהוב, על 3 דקות. עוגה מגניבה על מדף 10 דקות. פרוסת עוגה עם סכין כבד גדול טבול במים חמים ולאחר מכן מיובש עם מגבת לפני חיתוך כל פרוסה.