קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ס ' מור

עוגת שוקולד ס ' מור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד s ' more. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ תירס, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
הפוך קרקר גרהם קרום פירורים ועתודה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F. לשים שוקולד בקערה גדולה. מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ואז לשפוך שמנת חמה על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
תן לעמוד 1 דקה, ואז בעדינות להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה. בעדינות להקציף ביצה קמצוץ של מלח עד בשילוב ויוצקים לתוך קרום פירורים קרקר גרהם (קרום יהיה כחצי מלא).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
(או או רגיל)(או או רגיל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
כיסוי קצה העוגה עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר ברכות רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, על 25 דקות. עוגה מגניב לטמפרטורת החדר על מדף (מילוי יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר), על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה עמוקה גדולה ועמוקה ולתת לעמוד עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס, קמצוץ של מלח, ונותר 1/4 כוס מים ב ניקה 1 - עד 1 1/4-סיר כבד ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח עד רושמים מדחום 127°, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
להתחיל להכות מים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, ואז בזהירות לשפוך סירופ חם בזרם איטי, מכות (למנוע מקצף בצד של קערה). כאשר כל הסירופ מתווסף, הגבירו את המהירות לגבוה והמשיכו להכות עד שהתערובת משולשת בנפח ועבה מאוד, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים וניל ומכים עד בשילוב, ואז מיד כף ציפוי על מרכז מילוי עוגה; זה יתפשט לאט כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. צ ' יל, חשופה, 1 שעה, ואז לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק משומן קלות (צד משומן למטה) וצינה 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מעבירים פאי לתבנית אפייה. קצה כיסוי של עוגה עם מגן עוגה או לסכל מטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום, פאי מסתובב לפי הצורך, עד ציפוי מרשמלו הוא חום זהוב, על 3 דקות. עוגה מגניבה על מדף 10 דקות. פרוסת עוגה עם סכין כבד גדול טבול במים חמים ולאחר מכן מיובש עם מגבת לפני חיתוך כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ