קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ס ' מור

עוגת שוקולד ס ' מור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד s ' more. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות גשו לסופר וקנו סוכר, סירופ תירס, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
הפוך קרקר גרהם קרום פירורים ועתודה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 350 ° F. לשים שוקולד בקערה גדולה. מביאים שמנת רק לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר, ואז לשפוך שמנת חמה על שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
תן לעמוד 1 דקה, ואז בעדינות להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה. בעדינות להקציף ביצה קמצוץ של מלח עד בשילוב ויוצקים לתוך קרום פירורים קרקר גרהם (קרום יהיה כחצי מלא).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
כיסוי קצה העוגה עם מגן עוגה או לסכל ואופים עד מילוי מוגדר ברכות רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, על 25 דקות. עוגה מגניב לטמפרטורת החדר על מדף (מילוי יהיה המשרד כפי שהוא מתקרר), על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה עמוקה גדולה ועמוקה ולתת לעמוד עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס, קמצוץ של מלח, ונותר 1/4 כוס מים ב ניקה 1 - עד 1 1/4-סיר כבד ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ואז להרתיח עד רושמים מדחום 127°, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
להתחיל להכות מים תערובת ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, ואז בזהירות לשפוך סירופ חם בזרם איטי, מכות (למנוע מקצף בצד של קערה). כאשר כל הסירופ מתווסף, הגבירו את המהירות לגבוה והמשיכו להכות עד שהתערובת משולשת בנפח ועבה מאוד, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים וניל ומכים עד בשילוב, ואז מיד כף ציפוי על מרכז מילוי עוגה; זה יתפשט לאט כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. צ ' יל, חשופה, 1 שעה, ואז לכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק משומן קלות (צד משומן למטה) וצינה 3 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מעבירים פאי לתבנית אפייה. קצה כיסוי של עוגה עם מגן עוגה או לסכל מטגן 3 עד 4 סנטימטרים מחום, פאי מסתובב לפי הצורך, עד ציפוי מרשמלו הוא חום זהוב, על 3 דקות. עוגה מגניבה על מדף 10 דקות. פרוסת עוגה עם סכין כבד גדול טבול במים חמים ולאחר מכן מיובש עם מגבת לפני חיתוך כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה