עוגת שוקולד עוגיות בננה קרם פאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. אם יש לכם סוכר, כמה טיפות תמצית vanillan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 12 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת גלידת דובדבנים עם קרום עוגיות שוקולד, ו הכי טוב לא לאפות חמאת בוטנים קרם פאי עם שוקולד עוגיות קרום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להמס חמאה וסוכר יחד בסיר על חום בינוני. בהדרגה להוסיף פירורי עוגיות ומערבבים לשלב היטב. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
אופים קרום 10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים את החלב על חום בינוני עד מחומם, אבל לא רותחים. מקציפים את החלמונים בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא את החלב החם לתוך החלמונים ולהוסיף את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להקציף סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר בינוני כבד. מעל חום בינוני, בהדרגה לטאטא בתערובת ביצה, חלב ווניל למרכיבים היבשים עד פודינג מתעבה ואתה יכול לראות את המסלולים מן הלוח בחלק התחתון של המחבת, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום.
4
להעביר פודינג לקערה גדולה ולקפל בבננות; לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף פודינג מגניב לחלוטין במקרר, על 1 1/2 שעות.
כאשר פודינג יש קר, לעשות ציפוי על ידי הקצפת שמנת עם סוכר ווניל במערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את רוב פירורי עוגיות השוקולד הנותרים, שומרים כמה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מערבבים רפרפת, במידת צורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מורחים על החלק התחתון של קרום מוכן. למעלה עם תערובת קצפת. מקררים עד שמוכנים להגיש. לפזר פירורי שוקולד הנותרים מעל רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)