עוגת שוקולד עוגיות בננה קרם
עוגת שוקולד עוגיות בננה קרם פאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. אם יש לכם סוכר, כמה טיפות תמצית vanillan, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 12 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת גלידת דובדבנים עם קרום עוגיות שוקולד, ו הכי טוב לא לאפות חמאת בוטנים קרם פאי עם שוקולד עוגיות קרום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
להמס חמאה וסוכר יחד בסיר על חום בינוני. בהדרגה להוסיף פירורי עוגיות ומערבבים לשלב היטב. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים קרום 10 עד 12 דקות. מגניב לגמרי.
מחממים את החלב על חום בינוני עד מחומם, אבל לא רותחים. מקציפים את החלמונים בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא את החלב החם לתוך החלמונים ולהוסיף את הוניל.
להקציף סוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר בינוני כבד. מעל חום בינוני, בהדרגה לטאטא בתערובת ביצה, חלב ווניל למרכיבים היבשים עד פודינג מתעבה ואתה יכול לראות את המסלולים מן הלוח בחלק התחתון של המחבת, על 6 דקות.
להעביר פודינג לקערה גדולה ולקפל בבננות; לכסות קערה עם פלסטיק לעטוף פודינג מגניב לחלוטין במקרר, על 1 1/2 שעות.
כאשר פודינג יש קר, לעשות ציפוי על ידי הקצפת שמנת עם סוכר ווניל במערבל במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקפלים את רוב פירורי עוגיות השוקולד הנותרים, שומרים כמה לקישוט.
מערבבים רפרפת, במידת צורך.
מורחים על החלק התחתון של קרום מוכן. למעלה עם תערובת קצפת. מקררים עד שמוכנים להגיש. לפזר פירורי שוקולד הנותרים מעל רק לפני ההגשה.