מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש זנגביל, תפוח, jalapeño צ'ילה, וסוכר. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: סלסה חמוציות, סלסה חמוציות, ו סלסה חמוציות.
הוראות
1
חמוציות, תפוח, צ ' ילה, בצל ירוק, סוכר, כוסברה, זנגביל, מיץ ליים ומלח (כל המרכיבים) בקערה של מעבד מזון. דופק כמה פעמים עד שהכל קצוץ היטב מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לשימור,
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הסלסה יושבת לפחות 15 דקות לסוכר בסלסה כדי לרכך את החמוציות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ליקוריץ צהוב וירוק
3
חנות מקורר במיכל אטום עד מוכן לשרת.
4
מגישים עם צ ' יפס או כצד חזיר, עוף, טורקיה, או סטייק. אתה יכול גם למקם מנה מעל קרקר כי כבר התפשט עם גבינת שמנת למתאבן.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת לסלסה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.