תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד קרמל חלב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1029 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שוקולד חלב מיובא, סוכר, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו עוגות קרמל עם ציפוי שוקולד חלב, עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב, ו עוגת שוקולד עם חלב-שוקולד קראנץ ' ורוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. ריסוס שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. שורה תחתונה של מחבתות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
2
לטאטא קמח הבא 4 מרכיבים בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר חום וחמאה בקערה גדולה עד רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
קערה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל. מקציפים במרכיבים יבשים ב 3 תוספות לסירוגין עם חלב חמאה ב 2 תוספות. לנצח במים פושרים 1/2 כוס. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס
חלב-חמאה
וניל
מים
ביצה
4
מחלקים הבלילה בין מחבתות מוכנות (על 2 1/3 כוסות לכל). חלק עליון.
5
אופים עוגות עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, על 22 דקות. מגניב לגמרי מחבתות על מתלים. הפוך עוגות על סיבובים קרטון בקוטר 9 אינץ ' או תחתית מחבת טארט (עוגות הן עדינות). לקלף קלף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
טופס טארט
1
מערבבים שוקולד חלב ושוקולד מריר בקערה גדולה. מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, על 10 דקות. בזהירות ולאט לאט להוסיף קצפת (תערובת יהיה בועה במרץ). מערבבים על אש נמוכה עד שכל סיביות קרמל קשה להמיס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוק
שוקולד חלב
שמנת מתוקה
סיביות קרמל
סוכר
סירופ
מים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מחבת רוטב
קערה
מחבת
2
יוצקים קרמל על שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה כדי לאפשר שוקולד כדי לרכך, ואז לטאטא עד שוקולד נמס וחלק. ציפוי שוקולד-קרמל צונן עד מגניב לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציפוי
קרמל
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר לפני המשך.
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ציפוי רק עד צבע דומה שוקולד חלב ציפוי הוא להפיץ בקלות, על 1 דקה (לא overbeat או ציפוי יהפוך נוקשה וגרגרני). אם יש צורך לתקן את הגרעיניות, להגדיר קערה עם ציפוי על סיר של מים רותחים עבור מרווחים של 10 שניות, לטאטא רק עד הציפוי הוא חלק ומפיץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
ציפוי
מים
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מקציף
מחבת רוטב
קערה
5
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש, צד שטוח למעלה.
6
מורחים 1 ציפוי כוס באופן שווה מעל. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, צד שטוח למעלה, הקשה מעט לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
7
מורחים 1 ציפוי כוס מעל. למעלה עם שכבת עוגה שלישית, מעוגל בצד למעלה, לחיצה מעט.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
8
מורחים את הציפוי שנותר מעל וצדדים של עוגה, מתערבל באופן דקורטיבי. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי עם כיפת עוגה ולאחסן בטמפרטורת החדר.)