מקרוני וגבינה מעושן קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חמאה, פסטה cavatappi, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה עם נקניק מעושן, נקניק מעושן מקרוני וגבינה, ו נקניק מעושן מקרוני וגבינה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לשטוף ולנקז. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול על חום בינוני. מבשלים ומערבבים נקניק ובצל 3 עד 5 דקות או עד הבצל רך. מערבבים ברוטב אלפרדו, וחצי וחצי. להביא רותחים, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום. מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
חצי וחצי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
הסר סיר מחום. מערבבים גבינה ופלפל שחור עד גבינה מותכת. מערבבים בתערובת פסטה ונקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 139 אינץ ' מרוסס קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם משולבים ו 1/4 כוס חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
7
אופים 20 עד 25 דקות או עד פירורים הם חום זהוב תערובת פסטה חם תוסס.