המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר חום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת פאדג'טבעונית נפלאה עם זיגוג מתוק-מריר, פאדג'נהדר, ו קערה נפלאה וקלה עוגת שוקולד מהחיים זה משתה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
מלח
3
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה או מרגרינה ו 2 1/2 כוסות סוכר חום עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. פעימה בריבועי שוקולד וניל מומסים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
ביצה
5
מוסיפים 1/2 את השמנת החמוצה ולאחר מכן 1/2 את החומרים היבשים לתערובת החמאה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
חמאה
6
מוסיפים את השמנת החמוצה הנותרים ואת החומרים יבשים לבלילה. מערבבים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
מים
7
אופים במחבת משומנת 9 X 13 אינץ ' במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
8
בואו מגניב 10 דקות לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
9
כדי להפוך את הדובדבן קרמל: הראשון להמיס 1/2 כוס חמאה בסיר. מערבבים ב 1 כוס סוכר חום ומרתיחים כ 2 דקות. מערבבים 1/4 כוס חלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קרמל
חמאה
ציפוי
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מניחים מחבת במים קרים ומערבבים את הסוכר של הממתקים. המשך ערבוב עד חלקה.