עוגת שוקולד פרוסטי
מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 306 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, תערובת פודינג שוקולד מיידית, גלידת ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד פרוסטי, פינוק שוקולד קפוא, ו עוגת שוקולד צ'יפס פרוסטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את פירורי העוגיות והחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ לתוך 9 אינץ ' משומן. צלחת עוגה.
בקערה גדולה מקציפים תערובת חלב ופודינג במהירות נמוכה למשך 2 דקות. מקפלים פנימה גלידה. כפית לתוך קרום מוכן. מכסים ומקפיאים למשך 4 שעות או עד ליציבות.
מוציאים את העוגה מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.
מקשטים עם ציפוי מוקצף ושוקולד מגורר.