עוגת שוקולד צ'יפס
עוגת שוקולד צ'יפס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, אבקת קקאו ghirardelli, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור. מחממים את התנור ל 325 מעלות. גריז מחבת צינור 6 כוסות ביסודיות. אם באמצעות מחבת עוגה עגולה 8x2 אינץ', בשורה התחתונה עם מעגל נייר קלף.
בקערת ערבוב גדולה, ביסודיות לערבב את הקמח, סוכר, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח במשך 60 שניות על מהירות נמוכה עם המיקסר החשמלי.
מוסיף את החמאה, ביצים, שמן, וניל, ו 2 כפות של המים. הכה במהירות נמוכה רק עד שכל החומרים היבשים לחים.
הפעל את המיקסר למהירות בינונית והכה למשך 1 דקה. לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה.
הוסף 3 כפות מים והכה במשך 20 שניות במהירות בינונית. לגרד את הקערה ולהוסיף את הנותרים 3 כפות מים. לנצח במשך 20-30 שניות עד הבלילה חלקה. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס. לגרד את הבלילה למחבת ולהפיץ אותו באופן שווה.
אופים 35-40 דקות (לא לפתוח את התנור במשך 30 הדקות הראשונות) או עד שקיסם מוכנס לתוך מקום cakey במרכז העוגה יוצא נקי (למעט שבבי שוקולד מומסים).
הגדר את המחבת על מדף להתקרר במשך עשר דקות. הפוך את העוגה על מתלה (הפעל את הצד הימני של העוגה העגול) כדי להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את הזיגוג, להתחיל על ידי הצבת שבבי שוקולד בקערה בינונית. להביא את השמנת והמלח לרתיחה בסיר בינוני.
יוצקים את השמנת על השוקולד. המתן 60 שניות כדי לרכך את השוקולד, ולאחר מכן מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה. מגניב להתעבות מעט.
יוצקים זיגוג על עוגה מקוררת ולתת להגדיר בטמפרטורת החדר.