עוגת שוקולד שוויצרית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד שוויצרית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 435 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו את "ונילן חלץ", מלח, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד לחה עם מרנג שוקולד שוויצרי קרם חמאה, עוגת רול שוקולד שוויצרי, ו עוגת רול שוקולד שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה, מלח וסוכר.
מערבבים חמאה רק כדי לרכך, ולהוסיף לתערובת קמח.
מוסיפים 1 כוס חלב עד כל הקמח הוא לח. לנצח 2 דקות במהירות בינונית, או 300 משיכות נמרצות ביד.
מוסיפים לביצי תערובת הקמח, וניל, שוקולד נמס, צבע מאכל, ושרידים 1/4 כוס חלב. מקציפים 1 דקה במיקסר, או 150 משיכות ביד. קו התחתון של שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם נייר קלף.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 25 עד 30 דקות. מגניב.
כפור עם ציפוי שוקולד טורט כאשר מקורר לחלוטין.