קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שיבולת שועל שוקולד

עוגת שיבולת שועל שוקולד
עוגת שיבולת שועל שוקולד יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-15 מנות. תמורת 49 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 353 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 20%. הציון הזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שיבולת שועל שוקולד, עוגת שיבולת שועל שוקולד צ'יפס ועוגת שיבולת שועל.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל והמים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים לעמוד במשך 15 דקות או עד שמתקרר.
3
בקערה גדולה נוספת, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מוסיפים את תערובת שיבולת השועל; לערבב היטב.
6
מערבבים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מעבירים ל-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מערבבים את מרכיבי הציפוי; כפית מעל העוגה החמה; לצלות כ-4 אינץ' מהאש במשך 3-4 דקות, או עד שהחלק העליון משחים קלות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת שיבולת שועל עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.