קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון אוכמניות

עוגת שיפון אוכמניות
עוגת שיפון אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שיפון אוכמניות, עוגת אוכמניות טריה, ו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את העוגיות במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד בסדר גמור, על 30 שניות (אתה צריך בערך 1 3/4 כוסות). עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק עד בשילוב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את העוגיות בשקית פלסטיק resealable, לחץ על האוויר, ולאטום. באמצעות מערוך, לרסק את העוגיות לתוך פירורים אחידים בסדר, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית, להוסיף את החמאה המומסת, ומערבבים עד בשילוב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', תוך שימוש בתחתית כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה במעלה הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את האוכמניות, 1/4 כוס הסוכר, גרידה, מיץ, ומלח בסיר בינוני ומערבבים למעייל את האוכמניות בסוכר. מחית את פירות יער לחלוטין עם מחית תפוחי אדמה כדי לשחרר את המיצים שלהם, ואז להביא לרתיחה מהירה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את תערובת הבלקברי דרך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקים blackberry לגרד את החלק התחתון של מסננת עד כל הנוזל כבר חולץ; להשליך את התוכן של מסננת. מיד לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך תערובת blackberry עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה. עם המיקסר עדיין על מהירות גבוהה, לאט להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 30 שניות בסך הכל.Rewhisk תערובת blackberry-ג ' לטין, להוסיף מחצית החלבונים ביצה מוכה לקערה, ו לטאטא עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את החלבונים הנותרים ומערבבים בעדינות עם מרית גומי עד רק בשילוב ולא נותרו פסים או גושים של ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים את מילוי השיפון לקרום המוכן ומפיצים אותו לשכבה זוגית. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 1 שעה. (אם קירור לילה, לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף פעם מילוי השיפון מוגדר.) כדי להרכיב:כאשר מוכן לשרת, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את השמנת והסוכר לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מורחים את הקצפת באופן שווה על העוגה, מסדרים את גבעול האוכמניות למטה באשכול הדוק במרכז העוגה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מים נוספיםמים נוספים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה