קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון אוכמניות

עוגת שיפון אוכמניות
עוגת שיפון אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שיפון אוכמניות, עוגת אוכמניות טריה, ו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את העוגיות במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד בסדר גמור, על 30 שניות (אתה צריך בערך 1 3/4 כוסות). עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק עד בשילוב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את העוגיות בשקית פלסטיק resealable, לחץ על האוויר, ולאטום. באמצעות מערוך, לרסק את העוגיות לתוך פירורים אחידים בסדר, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית, להוסיף את החמאה המומסת, ומערבבים עד בשילוב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', תוך שימוש בתחתית כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה במעלה הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את האוכמניות, 1/4 כוס הסוכר, גרידה, מיץ, ומלח בסיר בינוני ומערבבים למעייל את האוכמניות בסוכר. מחית את פירות יער לחלוטין עם מחית תפוחי אדמה כדי לשחרר את המיצים שלהם, ואז להביא לרתיחה מהירה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת הבלקברי דרך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקים blackberry לגרד את החלק התחתון של מסננת עד כל הנוזל כבר חולץ; להשליך את התוכן של מסננת. מיד לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך תערובת blackberry עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה. עם המיקסר עדיין על מהירות גבוהה, לאט להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 30 שניות בסך הכל.Rewhisk תערובת blackberry-ג ' לטין, להוסיף מחצית החלבונים ביצה מוכה לקערה, ו לטאטא עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את החלבונים הנותרים ומערבבים בעדינות עם מרית גומי עד רק בשילוב ולא נותרו פסים או גושים של ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים את מילוי השיפון לקרום המוכן ומפיצים אותו לשכבה זוגית. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 1 שעה. (אם קירור לילה, לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף פעם מילוי השיפון מוגדר.) כדי להרכיב:כאשר מוכן לשרת, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את השמנת והסוכר לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מורחים את הקצפת באופן שווה על העוגה, מסדרים את גבעול האוכמניות למטה באשכול הדוק במרכז העוגה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מים נוספיםמים נוספים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים