קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון אוכמניות

עוגת שיפון אוכמניות
עוגת שיפון אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שיפון אוכמניות, עוגת אוכמניות טריה, ו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את העוגיות במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד בסדר גמור, על 30 שניות (אתה צריך בערך 1 3/4 כוסות). עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק עד בשילוב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את העוגיות בשקית פלסטיק resealable, לחץ על האוויר, ולאטום. באמצעות מערוך, לרסק את העוגיות לתוך פירורים אחידים בסדר, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית, להוסיף את החמאה המומסת, ומערבבים עד בשילוב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', תוך שימוש בתחתית כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה במעלה הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את האוכמניות, 1/4 כוס הסוכר, גרידה, מיץ, ומלח בסיר בינוני ומערבבים למעייל את האוכמניות בסוכר. מחית את פירות יער לחלוטין עם מחית תפוחי אדמה כדי לשחרר את המיצים שלהם, ואז להביא לרתיחה מהירה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת הבלקברי דרך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקים blackberry לגרד את החלק התחתון של מסננת עד כל הנוזל כבר חולץ; להשליך את התוכן של מסננת. מיד לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך תערובת blackberry עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה. עם המיקסר עדיין על מהירות גבוהה, לאט להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 30 שניות בסך הכל.Rewhisk תערובת blackberry-ג ' לטין, להוסיף מחצית החלבונים ביצה מוכה לקערה, ו לטאטא עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את החלבונים הנותרים ומערבבים בעדינות עם מרית גומי עד רק בשילוב ולא נותרו פסים או גושים של ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מעבירים את מילוי השיפון לקרום המוכן ומפיצים אותו לשכבה זוגית. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 1 שעה. (אם קירור לילה, לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף פעם מילוי השיפון מוגדר.) כדי להרכיב:כאשר מוכן לשרת, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיפים את השמנת והסוכר לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מורחים את הקצפת באופן שווה על העוגה, מסדרים את גבעול האוכמניות למטה באשכול הדוק במרכז העוגה, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מים נוספיםמים נוספים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים