עוגת שיפון אוכמניות
עוגת שיפון אוכמניות עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גרידת ליים, ג'לטין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 9% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: עוגת שיפון אוכמניות, עוגת אוכמניות טריה, ו קטיפה כחולה, אוכמניות, וקאפקייקס לימון שמנת אוכמניות.
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את העוגיות במעבד מזון מצויד מצורף להב תהליך עד בסדר גמור, על 30 שניות (אתה צריך בערך 1 3/4 כוסות). עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק עד בשילוב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את העוגיות בשקית פלסטיק resealable, לחץ על האוויר, ולאטום. באמצעות מערוך, לרסק את העוגיות לתוך פירורים אחידים בסדר, ולאחר מכן להעביר לקערה בינונית, להוסיף את החמאה המומסת, ומערבבים עד בשילוב שווה.)
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', תוך שימוש בתחתית כוס מדידה או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתונה במעלה הצדדים.
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 10 דקות.
מניחים את המים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח; להפריש.
מניחים את האוכמניות, 1/4 כוס הסוכר, גרידה, מיץ, ומלח בסיר בינוני ומערבבים למעייל את האוכמניות בסוכר. מחית את פירות יער לחלוטין עם מחית תפוחי אדמה כדי לשחרר את המיצים שלהם, ואז להביא לרתיחה מהירה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד פירות יער רכים ומתפרק ואת הנוזל התעבה מעט, על 10 דקות. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
יוצקים את תערובת הבלקברי דרך המסננת. באמצעות מרית גומי, לדחוף את מוצקים blackberry לגרד את החלק התחתון של מסננת עד כל הנוזל כבר חולץ; להשליך את התוכן של מסננת. מיד לטאטא את תערובת ג ' לטין לתוך תערובת blackberry עד מומס וחלק. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף.
לטאטא על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 דקה. עם המיקסר עדיין על מהירות גבוהה, לאט להוסיף את הנותרים 1/4 כוס סוכר ולהמשיך לטאטא עד פסגות נוקשות, מבריק טופס, על 30 שניות בסך הכל.Rewhisk תערובת blackberry-ג ' לטין, להוסיף מחצית החלבונים ביצה מוכה לקערה, ו לטאטא עד רק בשילוב.
מוסיפים את החלבונים הנותרים ומערבבים בעדינות עם מרית גומי עד רק בשילוב ולא נותרו פסים או גושים של ביצה לבן.
מעבירים את מילוי השיפון לקרום המוכן ומפיצים אותו לשכבה זוגית. מקררים שנחשפו עד סט, לפחות 1 שעה. (אם קירור לילה, לכסות בקלילות עם ניילון לעטוף פעם מילוי השיפון מוגדר.) כדי להרכיב:כאשר מוכן לשרת, לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מוסיפים את השמנת והסוכר לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.)
מורחים את הקצפת באופן שווה על העוגה, מסדרים את גבעול האוכמניות למטה באשכול הדוק במרכז העוגה, ומגישים מיד.