עוגת שוקולד-ג'ינג'ר אנג' ל מזון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 277 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו זנגביל מסוכר, חצי-חצי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-זנגביל אנג'ל מזון, ג'ינג'ר אנג' ל מזון עוגה, ו עוגת מזון מלאך עם רוטב ג'ינג'ר אוכמניות.
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור וחום עד 350 ° F. קו 10 אינץ ' springform או מחבת Bundt עם נייר קלף. מנפים סוכר, קמח, קקאו וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה; להפריש. באמצעות מיקסר מצויד מצורף whisk על מהירות בינונית, חלבון ביצה שוט, וניל, קרם של טרטר ומלח עד הלבנים מתחילים ליצור פסגות רכות, 1 עד 2 דקות. להגדיל את המהירות גבוהה, להוסיף 6 כפות סוכר מגורען שוט עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
קרם טרטר
אבקת ג ' ינג ' ר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען ב 2 במרווחים שוט עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשות, על 2 דקות. מקפלים בעדינות מרכיבים יבשים לתערובת ביצים עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין. לשחרר קצוות עם סכין; להעביר מגש הגשה. זיגוג שוקולד: להביא חצי וחצי לרתיחה בסיר על חום בינוני גבוה. הפחת את החום לרתיחה נמוכה והוסף סוכר שוקולד וממתקים; לטאטא עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זיגוג שוקולד
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
יוצקים זיגוג מעל העוגה, ומאפשר לו לטפטף למטה הצדדים. למעלה עם זנגביל מסוכר. לאחסן בטמפרטורת החדר ב שומר עוגה עד 3 ימים.