קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון דלעת אני

עוגת שיפון דלעת אני
פאי שיפון דלעת אני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 35 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם סוכר, חלבוני ביצה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 61%, המנה הזו די טובה. נסו פאי דלעת זרעי דלעת מתובלים, פאי שיפון דלעת, ו פאי דלעת שיפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
2
מוסיפים 1/2 כוס סוכר, ואז דלעת, חלב, מלח ותבלינים. מבשלים בדוד כפול עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
תבליניםתבלינים
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
מרככים ג ' לטין במים קרים, ואז מערבבים לתערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
4
מקציפים לבנים לפסגות רכות, ויוצקים בהדרגה 1/2 כוס סוכר. המשך להקציף לפסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים לתערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
סוכרסוכר
5
יוצקים לקליפת פאי מקוררת ומצננים. תהנה!
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה