ספגטי עם ברוקולי, ברי ואגוזי מלך
צריך לקטו אובו מנה עיקרית צמחונית? ספגטי עם ברוקולי, ברי ואגוזי מלך יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן. אם יש לכם ברי, ברוקולי, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מרהיב של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ברי אפוי עם משמש ואגוזי מלך, ברי אפוי עם פירות יער ואגוזי מלך, ו ברי אפוי עם אגוזי מלך קלואה.
הוראות
כדי סיר גדול של מים מומלחים, רותחים להוסיף ספגטי ומבשלים עד אל דנטה. שומרים 1/3 כוס נוזל בישול ומסננים פסטה במסננת. מחזירים פסטה לקומקום עם נוזל שמור.
בזמן שהפסטה מתבשלת, במחבת כבדה גדולה מחממים שמן על אש בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת ומבשלים ברוקולי עם מלח, לפי הטעם, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם רכים פריכים, כ -5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, תוך ערבוב, עד להזהבה, כ -30 שניות.
לפסטה מוסיפים תערובת ברוקולי, ברי ואגוזי מלך, זורקים עד שהגבינה פשוט נמסה, ומתבלים במלח ופלפל.