עוגת שיפון הדרים
עוגת שיפון הדר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלבונים ביצה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת שיפון הדר, סלט שיפון הדרים, ו עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה} (מתכונים דומים).
הוראות
שלב אבקת אפייה, מלח, 7 אונקיות סוכר, וקמח בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף עד התערובת משולבת היטב.
שלב קליפת תפוז ו 5 מרכיבים הבאים (דרך חלמונים ביצה) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת הקליפה לתערובת הקמח, ערבוב עד חלקה.
מניחים חלבונים ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
הוסף קרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר 1 אונקיה הנותרים, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת קמח; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
הבלילה כפית למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת; מגניב לגמרי. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת. מנפים אבקת סוכר מעל לעוגה.