קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שיפון לימון

עוגת שיפון לימון
פאי לימון שיפון יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 398 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, קמח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, עוגת שיפון לימון עם זיגוג לימון, ו עוגת שיפון לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' אלומיניום פאי פאן
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
2
הפוך את הקרום: במעבד מזון לשלב את הקמח, סוכר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד חתיכות בגודל אפונה להופיע.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
4
בקערה קטנה, מערבבים את המים והחומץ יחד.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את תערובת החומץ ואת הדופק בקצרזה עדיין ייראה מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
6
להעביר את הפירורים למשטח עבודה וצורה לדיסק עגול ושטוח. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 30 דקות לפני השימוש. (או, להכניס למקרר עד 48 שעות או להקפיא עד 1 חודש לפני השימוש. אם קפוא, לתת להפשיר במקרר לילה לפני מתגלגל החוצה.)
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
7
כאשר מגיע הזמן לגלגל את הבצק, לתת את הבצק להתחמם במשך כמה דקות בטמפרטורת החדר כדי להפוך אותו יותר מעשי. אבק משטח עבודה עם רק כמה כפות קמח ולשמור קצת קמח נוסף בהישג יד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
8
מפזרים מעט קמח על גבי הבצק ומתחילים להתגלגל החוצה מהמרכז עם משיכות מהירות וקלות. אל תדאגו אם הקצוות לפצל קצת; להתרכז ביצירת מעגל טוב מהמרכז. להרים ולסובב את הבצק 1/4 לפנות כל דקה או כך כדי לעזור להבטיח אפילו מתגלגל. הבצק צריך להרגיש חלק ורך; יש אומרים שזה צריך להרגיש כמו החלק הפנימי של האמה שלך. אם הוא מקבל דביק, מפזרים על קצת יותר קמח, אבל לא עושה את זה יותר מ 2 או 3 פעמים; הבצק יספוג יותר מדי קמח. במקום זאת, לשים אותו בחזרה במקרר במשך 15 דקות כדי לחזק את החמאה. שמור מתגלגל עד המעגל הוא לפחות 2 אינץ 'גדול יותר המחבת שלך (למשל, 11 אינץ 'רחב עבור מחבת פאי 9 אינץ'), או 3 אינץ ' גדול יותר עבור פשטידות צלחת עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
9
תציב את מחבת הפאי שלך בקרבת מקום. אנחנו תמיד משתמשים במחבתות אלומיניום כבדות, כי נראה שמחבתות זכוכית אופות את הקרום מהר מדי. עם זאת, אנו יודעים כי היתרון של זכוכית הוא שאתה יכול בקלות לבדוק את הצבע של הקרום. כדי להעביר את הקרום למחבת, אני מוצא את זה הכי קל לגלגל קרום סיים על המערוך, ואז בעדינות לפרוס אותו במחבת. או, אתה יכול לקפל אותו בעדינות ברבעים, להרים אותו, למקם את נקודת המרכז על מרכז המחבת, ולפתוח אותו למחבת. ודא כי הבצק מותר להתיישב לחלוטין לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
תנורתנור
טופס פאיטופס פאי
מחבתמחבת
10
לא למתוח ולחץ על הבצק לתוך הפינות; בצק מתוח סביר להתכווץ בחזרה כאשר אתה אופה אותו. במקום זאת, להרים את הקצוות של הקרום כדי לתת לו להתיישב לתוך הפינות. אם הבצק קצת נקרע, אל תדאגי, נתפור אותו בעוד דקה. באמצעות מספריים או סכין חדה, לקצץ את הבצק בתוך 3/4 אינץ ' של השפה. השתמש בכל שאריות נוספות כדי לתקן את הקרום, לחיצה עם האצבעות שלך (להרטיב אותם במידת הצורך) או להפריש. כדי לקשט את השפה, לקפל מתחת לבצק עודף ואז פשוט לחץ על זה מסביב עם החלק האחורי של מזלג. לקבלת מראה קצת יותר מתקדם, לחץ על האגודל והאצבע של 1 יד יחד. השתמש בהם כדי לדחוף בעדינות את השפה הבצק העבה החוצה, תוך דחיפה פנימה עם האצבע של היד השנייה, כך שהם מצטלבים ב "V" עם הבצק שביניהם. חזור על כל רחבי השפה כדי להפוך את קצה גלי. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מספריים מטבחמספריים מטבח
סכיןסכין
11
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. קו הקליפה עם גיליון של נייר ולמלא עם אורז גולמי או שעועית מיובשת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
12
אופים במשך 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
הסר את רדיד ואורז ולהמשיך לאפות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
תן לקליפת העוגה להתקרר על מדף בזמן שאתה עושה את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
15
הפוך את המילוי: בקערת ערבוב עם מצורף שוט, לטאטא יחד את החלמונים 1/3 כוס סוכר עד רכות, ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון גרידה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מקציףמקציף
16
מניחים את הקערה על סיר של מים רותחים, ומבשלים, לטאטא, עד מעובה, על 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
17
בינתיים, מפזרים את הג ' לטין על מים קרים ולתת להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
18
הסר את תערובת החלמון מהחום ולהקציף בג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
19
מניחים את התערובת על אמבט קרח ומערבבים עם מרית גומי כדי לקרר אותו. ברגע שטמפרטורת החדר תסיר אותו מאמבטיית הקרח ותן לו לשבת בזמן שאתה מקציף את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
20
מניחים את חלבוני הביצה בקערה יבשה ונקייה ומצליף במהירות בינונית עד קצף; ואז להופיע גבוה ולהמשיך להצליף עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף את הנותרים 1/3 כוס סוכר שוט עד מבריק וסוכר מומס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך תערובת לימון; ואז לקפל את הלבנים הנותרים 3 קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
לימוןלימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
21
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה מקורר להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
22
צנן את העוגה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
23
מגישים עם גושים של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת