עוגת שיפון מנטה היא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 463 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 21%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת מנטה אוראו שיפון, עוגת שוקולד מנטה עם ציפוי מנטה קרם חמאה, ו עוגת שיפון שוקו חם {אופה פרוסת העוגה}.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
להפריד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
3
לנפות את קמח העוגה, סוכר, אבקת אפייה ומלח לקערה גדולה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את השמן, חלמונים ביצה, מים, תמצית מנטה תמצית וניל. הכה עם מיקסר נמוך במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אבקת אפייה
קמח עוגה
חלמון ביצה
סוכר
מים
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מקציפים חלבונים ביצה עם קרם של טארטר עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל את הלבנים לתוך תערובת חלמון.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
קרם
חלמון ביצה
5
יוצקים 1/3 של הבלילה לתוך קערה נפרדת גוון עם צבע מאכל.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
כפיות גדולות חלופיות של הבלילה האדומה והפשוטה לתוך צינור ungreased או מחבת bundt. הפעל סכין או מרית דרך הבלילה כדי להפוך את אפקט swirled.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
מרית
סכין
7
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 55 דקות. הגבירו את החום ל-350 מעלות F (175 מעלות C) ואפו במשך 15 דקות נוספות או עד לסיום.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה. לאחר הסרת מגניב מן פאן וכפור,אם תרצה.