עוגת שיפון פטל אני דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 130 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, ציפוי וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת שיפון פטל, עוגת שיפון פטל II, ו עוגת שיפון עם קרם פטל.
הוראות
1
לרכך ג ' לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
2
מערבבים חלמונים ביצה, 1/2 כוס סוכר, ומיץ לימון בסיר. מבשלים עד שהתערובת מצפה כפית. מערבבים בג ' לטין, ולאחר מכן מערבבים פטל כתוש. צ ' יל עד סט חלקי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פטל
חלמון ביצה
ג ' לטין
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מקציפים את החלבונים עד נוקשה עם 1/4 כוס סוכר ומלח. מקפלים קצפת וחלבוני ביצה לתוך תערובת פטל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת
חלבונים
פטל
סוכר
מלח
4
יוצקים מילוי לתוך קרום עוגה צונן, וצינה 3 עד 4 שעות.