עוגת שיפון שוקולד
עוגת שיפון שוקולד עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלמונים, חלבוני ביצה, אבקת קקאו ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שיפון שוקולד, עוגת שיפון שוקולד, ו שוקולד שיפון טורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
עבור הקרום: בקערה קטנה, לשלב את gingersnap פירורים, חמאה וסוכר מגורען. לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ולמעלה את הצדדים של מחבת פאי 9 אינץ'.
עבור המילוי: בקערה קטנה, לשלב את הג 'לטין ו 1/2 כוס מים קרים ולתת לשבת במשך 5 דקות עד ג' לטין מרכך ופריחה.
בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה, להביא את החלב, אבקת קקאו, 1/4 כוס סוכר מגורען ואת המלח לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ולהוסיף את תערובת הג 'לטין, ערבוב עד הג' לטין הוא מומס לחלוטין.
שים את החלמונים בקערה בינונית והכה קלות. בהדרגה, בזרם איטי, להוסיף 1/4 כוס של תערובת השוקולד לחלמונים תוך לטאטא כל הזמן.
יוצקים את תערובת השוקולד-חלמון לתוך המחבת עם תערובת השוקולד הנותרת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מעט, על 8 דקות.
בואו מגניב עד בקושי חם, על 20 דקות.
בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים את החלבונים ביצה לפסגות רכות.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים סוכר מגורען ואת וניל שוט אל פסגות נוקשות. בעדינות לקפל את תערובת שוקולד מקורר לתוך מרנג בשלוש תוספות.
כפית את תערובת השוקולד לתוך קרום העוגה מקורר. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
לציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר של ממתקים בקערה.
מניחים גושים של קצפת על העוגה ומגררים את השוקולד על גבי, אם תרצה בכך.
הערה של קוק: מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון לסלמונלה או למחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה. עבור מתכונים שקוראים ביצים כי הם גלם או מבושל מספיק כאשר המנה מוגשת להשתמש ביצי פגז כי טופלו להרוס סלמונלה, על ידי פיסטור או שיטה אחרת שאושרה.
צופה או אורח של המופע, אשר לא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.