עוגת שיש II
עוגת שיש II דורשת בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סודה לשתיה, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, עוגת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. מקציפים את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים חצי הבלילה למחבת מוכנה. מערבבים רוטב שוקולד עם הבלילה שנותרה.
יוצקים תערובת שוקולד מעל הבלילה אחרת ומקפלים בעדינות עם מרית לאפקט שיש.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.