מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 5 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס עשירות וניל חצי אצווה של פאז, סלסת אבוקדו אפרסק המדהימה של סו, ו פריחת האפרסק פלומה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. רססו מחבתות עגולות 2 9 אינץ ' עם ספריי בישול בתוספת קמח ותחתיות קו עם סיבוב של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים קקאו ומים רותחים יחד בקערה קטנה או כוס מדידה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים חלב חמאה, שמן, ביצים ווניל יחד בקערת ערבוב גדולה
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מערבבים סוכר, קמח, מלח וסודה לשתייה יחד בקערת ערבוב שנייה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
5
מערבבים מרכיבים יבשים לתוך תערובת חמאה / שמן ומערבבים היטב עם מגרדת גומי חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייה
6
מערבבים בתערובת קקאו-שלנו היה עדיין חם מאוד כאשר עוררנו אותו. מערבבים עד מעורב היטב (אם כי הבלילה אולי יש כמה גושים). אל תפרזי את הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות ואופים ב 350 במשך 30 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו מגניב מחבתות במשך 10 דקות. להפוך מחבתות וקריר.ציפוי: ממיסים את שני השוקולדים במיקרוגל, דוד כפול או קערה להגדיר מעל מים רותחים בקושי; להפריש להתקרר. מקציפים את החמאה עד שמנת. ודא שזה לא קר מדי או שזה עלול לגרום לשוקולד להתמצק מחדש. מערבבים את כוח הקקאו, על כוס אבקת הסוכר, ואת שוקולד מותך מקורר. לגרד צדדים של קערה להכות היטב; להוסיף אבקת סוכר שנותר, ולאחר מכן להוסיף חלב בטמפרטורת החדר, וניל ומלח, מכות וגירוד עד שאתה מקבל את העקביות שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב