עוגת שיש בניחוח רום
מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 30 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, שוקולד מריר, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שיש בניחוח רום, עוגות שיש עם ציפוי גבינת שמנת שיש, ו עוגת שיש (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מתלה בשליש התחתון של התנור וחימום מראש עד 325 ° F.
שלב את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה של מיקסר חשמלי. מערבבים היטב ביד לערבב ולהוסיף את החמאה. מקציפים את התערובת על מהירות נמוכה עם המשוט עד לתערובת היא משחה חלקה, כבדה, כדקה או שתיים.
להקציף את הביצים ורום יחד. במהירות בינונית, היכו שליש מהנוזל לתוך תערובת הקמח והחמאה. פעימה במשך 1 דקה.
עצור וקלף את הקערה ואת המקצף. הכה בשליש נוסף של הנוזל והכה במשך 2 דקות.
חזור על שלב 4 עם האחרון של הנוזל.
הסר את הקערה מן המערבל ולהשתמש מרית גומי גדולה לתת את הבלילה ערבוב סופי.
מערבבים את הרום, החלב וסודה לשתייה בקערת ערבוב בינונית ומקציפים היטב כדי לפזר את הסודה. לגרד את השוקולד ולטפטף אותו לתוך הנוזל.
הוסף את 2 כוסות הבלילה בסיס להקציף היטב לשלב.
לגרד חצי הבלילה הבסיס הנותרים לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון. מכסים עם הבלילה שוקולד, מה שהופך אפילו שכבה ככל האפשר. לבסוף העליון עם הבלילה הבסיס הנותרים להחליק את החלק העליון. השתמש סכין שולחן רחב להב או מרית מתכת דקה שיש הבלילה: הכנס את הסכין לתוך הבלילה בצינור המרכזי עם הצד הרחב של הלהב פונה אליך. צייר את הלהב דרך הבלילה לתחתית המחבת ולמעלה והחוצה בצד של המחבת הקרובה אליך, חוזר על התנועה כל סנטימטר או משהו כזה סביב המחבת, המתאר ספירלה לתוך הבלילה, כמעט כאילו אתה מתקפל חלבונים ביצה לתוכו. עצור כשתחזור לנקודה שבה התחלת. אל תטרחו להחליק את החלק העליון של הבלילה-זה עלול להפריע marbling.
אופים את העוגה עד שהיא עולה היטב ומוצק, וקיסם שיניים או סכין דק קטן מוכנס באמצע הדרך בין הצד של המחבת ואת הצינור המרכזי עולה יבש, כשעה.
לקרר את העוגה במחבת במשך 5 דקות ואז להפוך מתלה על זה. הפוך ולהרים את המחבת. לקרר את העוגה לחלוטין.
לעטוף את העוגה מקורר לעטוף פלסטיק ולשמור אותו בטמפרטורת החדר. להקפיא לאחסון ארוך יותר. להפשיר עוגה ולהביא אותו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.