עוגת שכבה כתומה עם זיגוג חמוציות
אם יש לך תמצית vanillan, קמח עוגה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבה כתומה מזוגגת חמוציות, עוגת ליטרת חמוציות מזוגגת בכתום, ו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. לנפות קמח, אבקת אפייה ומלח לקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה בקערה גדולה עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר; לנצח עד אור ורך, מדי פעם מגרד את הצדדים של קערה.
מוסיפים חלמונים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. לנצח קליפת תפוז, תמצית וניל ותמצית תפוז.
להקציף חלב ויוגורט בקערה קטנה להתמזג.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת חלמון ב 3 תוספות לסירוגין עם תערובת חלב ב 2 תוספות, להכות גם לאחר כל תוספת.
באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה אחרת עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים 1/3 של לבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל בלבנים הנותרים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות. חלק עליון.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 35 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלה 15 דקות. הפעל סכין קטנה סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר עוגות. להפוך עוגות החוצה על מדפים מגניב לחלוטין. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, על מגש.
מורחים העליון של עוגה עם ציפוי סוכר חום שמנת 3/4 כוס.
מורחים 1 זיגוג חמוציות כוס מעל ציפוי, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בכל רחבי העוגה. למעלה עם שכבת עוגה שנייה, צד שטוח למטה; לחץ מעט לדבוק.
מורחים 2 כוסות ציפוי על פני הצדדים של עוגה. כפית שנותרה ציפוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב בגודל בינוני. צינור גבול דקורטיבי סביב קצה העליון של עוגה. מקררים עד ציפוי מוצק, על 1 שעה.
מורחים זיגוג חמוציות שנותר מעל מרכז העוגה. צמרמורת עד זיגוג מוגדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.)