קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שכבות איטלקית

עוגת שכבות איטלקית
מתכון עוגת שכבות קרם איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1007 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, תמצית vanillan, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, מטבל שכבה 5 איטלקי, ו 5 שכבת מטבל איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שלושה 9 אינץ', מחבתות עוגה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים סודה וחמאה, ולתת לעמוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
פופפופ
3
בקערה גדולה, סוכר שמנת, 1/2 כוס חמאה, 1/2 כוס שמן וקיצור.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים חלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
5
מערבבים תערובת חלב חמאה לסירוגין עם קמח לתוך תערובת מוקרם. מערבבים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. מערבבים בעדינות בכוס 1 אגוזי פקאן וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קוקוסקוקוס
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
9
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת: היכו יחד גבינת שמנת, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, 1 כפית וניל, וסוכר קונדיטורים. מערבבים בכוס 1 פקאן קצוץ. כפור וממלא עוגה מקוררת עם ציפוי גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
אבקת סוכראבקת סוכר
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
ונילוניל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.