עוגת שכבות איטלקית
מתכון עוגת שכבות קרם איטלקית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 1007 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 61 גרם שומן. אם יש לך חלמונים, תמצית vanillan, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו עוגת שכבות שיפון כתומה עם קרם חמאה שקד-כתום איטלקי מקצפת, מטבל שכבה 5 איטלקי, ו 5 שכבת מטבל איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז שלושה 9 אינץ', מחבתות עוגה עגולות.
מערבבים סודה וחמאה, ולתת לעמוד כמה דקות.
בקערה גדולה, סוכר שמנת, 1/2 כוס חמאה, 1/2 כוס שמן וקיצור.
מוסיפים חלמונים אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים תערובת חלב חמאה לסירוגין עם קמח לתוך תערובת מוקרם. מערבבים 1 כפית וניל.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה, ואז לקפל במהירות בלבנים שנותרו עד לא פסים להישאר. מערבבים בעדינות בכוס 1 אגוזי פקאן וקוקוס.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת: היכו יחד גבינת שמנת, 1/2 כוס חמאה או מרגרינה, 1 כפית וניל, וסוכר קונדיטורים. מערבבים בכוס 1 פקאן קצוץ. כפור וממלא עוגה מקוררת עם ציפוי גבינת שמנת.