עוגת שכבות לימון עם קרם לימון Mascarpone
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 587 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת מסקרפונה, חלמונים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שכבות לימון, עוגת שכבות לימון, ו עוגת שכבת לימון עם קרד אוכמניות.
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
להקציף כל הזמן עד thermometer מעובה וקריאה מיידית מוכנס לתוך רשם תערובת 71°, על 10 דקות.
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים.
להעביר 1 גביע curd לקערה קטנה להפצה על שכבות עוגה. שמור הנותרים curd למילוי. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של שני curds. תירגע בן לילה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור צונן.)
מתלה עמדה במרכז התנור וחימום מראש עד 375°f. שורה תחתונה של שני מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים עם נייר קלף (לא מחבתות גריז או קלף). באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלמונים ביצה 7 כפות סוכר בקערה גדולה עד התערובת היא עבה מאוד לאט המסת סרטים טופס כאשר מקצף מורמים, על 4 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות לבנים בקערה גדולה אחרת עד פסגות רכות טופס.
להוסיף הנותרים 7 כפות סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד נוקשה ומבריק. מקפלים חצי מהלבנים לתוך תערובת חלמון, ולאחר מכן לנפות חצי קמח 1/4 כפית מלח מעל בעדינות לקפל עד משולב. מקפלים בלבנים הנותרים, ואז לנפות את שאר הקמח על לקפל רק עד בשילוב, להיזהר לא להוציא את הבלילה.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות; חלקה צמרות.
אופים עד tester מוכנס לתוך מרכז העוגות יוצא נקי, על 15 דקות. מגניב מחבתות על מדפים.
הפעל סכין סביב קצה מחבתות כדי לשחרר עוגות. הפוך עוגות על סיבובים קרטון בקוטר 9 אינץ', הקשה על משטח עבודה במידת הצורך כדי לשחרר עוגות.
חותכים כל עוגה אופקית לשניים (שכבות יהיו דקות). לקלף קלף.
מניחים סוכר בקערת מתכת קטנה.
מוסיפים 1/2 כוס מים רותחים; מערבבים כדי לפזר סוכר. מערבבים במיץ לימון.
מקציפים שמנת וסוכר בקערה גדולה עד פסגות טופס.
הוסף מסקרפונה לקורט לימון בקערה בינונית; להקציף עד מעורבב. מקפלים קצפת לתוך תערובת לימון מסקרפונה.
מניחים שכבת עוגה 1, צד שטוח למעלה, על מגש.
מורחים 1/4 כוס לימון curd מעל, ואז 1 כוס לימון-mascarpone מילוי. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; מברשת עם 1/4 של סירופ, להפיץ עם 1/4 כוס לימון, 1 כוס לימון-mascarpone מילוי. חזור עם שכבת עוגה שלישית, סירופ, לימון, ומילוי. למעלה עם שכבת העוגה הרביעית.
מברשת עם סירופ הנותרים, ואז להפיץ הנותרים לימון curd נגמר. כפית 2 כוסות לימון mascarpone מילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה כוכב 1/4 אינץ ' (כדי לשמש רוזטות).
מורחים הנותרים לימון mascarpone מילוי כמו ציפוי על הצדדים של עוגה. צנרת שושנות קטנות של ציפוי מעל העוגה, כיסוי לחלוטין. לכסות עוגה עם כיפת עוגה; לקרר לפחות 6 שעות ועד 1 יום.
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.