עוגת שכבות פאדג'
ניתן להכין את המתכון לעוגת שכבות פאדג' תוך כשעה ו-15 דקות . לקינוח הזה יש 460 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. מתאים ל-14 מנות. תמורת $1.26 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, מים, קמח עוגה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 34% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות קוקוס קלאסית , ועוגת שכבות לימון קורד .
הוראות
קו שלוש משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ומשמנים את הנייר; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצים ווניל. מערבבים פנימה שוקולד.
שלבו את קמח העוגה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם מים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
מערבבים בסיר קטן את הסוכר, הקמח לכל מטרה, החלב והביצה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים את התמרים. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה אגוזי מלך ווניל. מכסים ומקררים.
להקפאה מערבבים בסיר את השמנת, הסוכר וסירופ התירס. מביאים לרתיחה על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה שוקולד וחמאה עד להמסה.
מעבירים לקערה קטנה. מקררים עד למריחה, מערבבים מדי פעם.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; למרוח בחצי מהמלית. חזור. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
מורחים ציפוי מעל ודפנות העוגה. שומרים במקרר.