ניתן להכין את המתכון לעוגת שכבות פאדג' תוך כשעה ו-15 דקות . לקינוח הזה יש 460 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. מתאים ל-14 מנות. תמורת $1.26 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח, מים, קמח עוגה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 34% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת שכבות שוקולד עם גנאש , עוגת שכבות קוקוס קלאסית , ועוגת שכבות לימון קורד .
הוראות
1
קו שלוש משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ומשמנים את הנייר; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה ביצים ווניל. מערבבים פנימה שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
בֹּטֶן
תיבול נוסף של פירות ים, לא חובה
צבע מאכל ג'ל ירוק, כחול, אדום, צהוב ושחור
Dragees סוכריות פנינים
דרגשי סוכריות פנינים
ציוד שתשתמש בו
פחית אחת (15-1/4 אונקיות) אגסים פרוסים, סחוטים וקצוצים
3 תותים טריים
2
שלבו את קמח העוגה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם מים, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס תוספת גלידת פאדג' חמה ללא שומן
קמח עוגה
4 פטריות פורטובלו גדולות, גבעול וזימים הוסרו
12 מצילי חיים לבנים
3
יוצקים לתבניות מוכנות.
4
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.