מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דלעת ספייס שכבת עם ציפוי קרמל וגבינת שמנת, חמאה ספייס שכבת עוגה עם ציפוי גבינת שמנת סוכר חום, ו עוגת שכבת תפוח-ספייס עם ציפוי גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 177°. חמאה ומחבתות עוגת קמח, לדפוק את עודף קמח.
הכה יחד חמאה (1 1/2 מקלות) וסוכר חום בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי (מצויד מצורף משוט אם באמצעות מערבל לעמוד) במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, 3 עד 5 דקות. לנצח ביצים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל. להפחית את המהירות נמוכה, ולאחר מכן להוסיף תערובת קמח שמנת חמוצה לסירוגין בקבוצות, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד הבלילה היא פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
שמנת חמוצה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קורט גדול מלח דק
קערה
4
מערבבים בפקאנים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
5
הבלילה כפית באופן שווה לתוך מחבתות, החלקה צמרות, ואז מחבתות ראפ פעם או פעמיים כדי לגרש כל בועות אוויר.
6
אופים עד הזהב החיוור ואת מפרט עץ מוכנס במרכז העוגות יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב 10 דקות מחבתות על מדפים. הפעל סכין דק סביב קצה המחבתות, ולאחר מכן הפוך מתלים על פני מחבתות ו reinvert עוגות על מדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
1
הכה יחד גבינת שמנת, חמאה, וגלידה בקערה עם מקצף נקי במהירות בינונית גבוהה עד רכות, 1 עד 2 דקות. לנפות בממתקים סוכר ומערבבים עם כף עץ עד רק בשילוב, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון והכה במהירות בינונית גבוהה עד ציפוי חלק.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
מיץ לימון
ציפוי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערה
1
חצי כל שכבת עוגה אופקית עם סכין משונן ארוך באמצעות תנועת ניסור עדינה. שים שכבה 1, בצד לחתוך, על דוכן עוגה או צלחת גדולה להפיץ עם כ 3/4 כוס ציפוי. מחסנית שכבות העוגה שנותרו, מתפשט על ציפוי כוס 3/4 על כל שכבה ומסתיים עם שכבת העוגה העליונה לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
מורחים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
2
מורחים למעלה בצד של העוגה עם הנותרים ציפוי (על 3 1/2 כוסות) ואת הצד המעיל של עוגה עם פקאן (1 1/3 כוסות), בעדינות לחיצה על מנת לעזור להם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
פקאנים
מורחים
3
הערות של טבחים:שכבות עוגה (לא פיצול) ניתן לשמור, עטוף בנפרד בניילון נצמד והניח בשקיות פלסטיק אטומות גדולות, מקורר 1 יום או קפוא 1 שבוע. אם קפוא, להפשיר בשקיות בטמפרטורת החדר, על 2 שעות. ציפוי יכול להיעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לערבב עד חלקה לפני השימוש. העוגה יכולה להיות מורכבת וחלבית 8 שעות קדימה, ולאחר מכן כל הזמן, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.