עוגת שכבות פרלין שוקולד
עוגת שכבות פרלין שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 402 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך מים, חמאה, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מתכון זה מכלמתכונים יש 51 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת שכבות פרלין שוקולד, עוגת שכבות פרלין שוקולד, ו עוגת שכבות שוקולד-פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). בסיר שלבו את החמאה או המרגרינה, הקצפת 1/4 ג ' וסוכר חום. מבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה פשוט נמסה, תוך ערבוב מדי פעם.
יוצקים לתוך שני 8 או 9 אינץ עגול עוגת מחבתות.
מפזרים באופן שווה את הפקאנים הקצוצים.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה, מים, שמן וביצים במהירות נמוכה עד רטוב. מקציפים 2 דקות במהירות הגבוהה ביותר. כף בזהירות את הבלילה מעל תערובת הפקאן.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 45 דקות, או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות במרכז. מגניב 5 דקות.
מוציאים מהמחבתות ומצננים לחלוטין.
בקערה קטנה מקציפים את 1 3/4 כוסות הקצפת שמנת עד שנוצרות פסגות רכות. מערבבים פנימה את הסוכר ותמצית הווניל של הקונדיטורים. מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
להרכבת העוגה מניחים שכבה אחת על צלחת הגשה, פרלין כלפי מעלה.
מורחים עם מחצית מהקצפת. למעלה עם השכבה השנייה. פרוסט עם הקצפת הנותרת.. אחסן במקרר.