קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב

עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, סוכר חום, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 2 (9-על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ותחתית שורה של כל אחד עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
תנורתנור
2
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה קטנה. היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 4 דקות במערבל עומד או 4 עד 5 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
3
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
מוסיפים שוקולד ווניל ומכים עד רק בשילוב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח וחמאה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
שוקולדשוקולד
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה, מתפשטים באופן שווה, ואופים עד שמוט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
שיפודיםשיפודים
6
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה כל שכבה, ולאחר מכן הפוך על מדפים. לקלף את הנייר ואת השכבות מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
1
מחממים חלב בסיר כבד 1-1/2 ליטר על חום מתון עד חם.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להקציף יחד חלמונים, קמח, 1/3 כוס סוכר, קמצוץ של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
להעביר פודינג לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 2 דקות (תערובת תהיה עבה מאוד), ולאחר מכן להעביר קערה גדולה. כיסוי משטח של פודינג עם סיבוב חמאה של נייר שעווה מגניב לחלוטין, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
נייר שעווהנייר שעווה
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
מוסיפים וניל וממתקים כוס הנותרים סוכר פודינג והכה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומכה בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פודינגפודינג
ונילוניל
חמאהחמאה
5
מוסיפים שוקולדים ומכים עד שילוב טוב.
1
חצי כל שכבת עוגה אופקית באמצעות סכין משונן ארוך.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
2
עוגת שכבות, באמצעות זיגוג 1/2 כוס ערמות בין כל שכבה, ואז כפור למעלה וצדדים עם נותר ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
1
* שכבות עוגה ניתן לעשות (אבל לא חצוי) 1 יום קדימה ונשמר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* ניתן להכין ציפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר (אל תשתמשו במיקרוגל) והכו עם מערבל חשמלי לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מיקרוגלמיקרוגל