עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב
עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד חלב עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 683 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך וניל, סוכר חום, ממתקים סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט, עוגת שכבות שוקולד מתנוונת עם ציפוי שוקולד מיוחד, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°. חמאה 2 (9-על 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות ותחתית שורה של כל אחד עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח לקערה קטנה. היכו יחד חמאה וסוכרים בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 עד 4 דקות במערבל עומד או 4 עד 5 דקות עם כף יד.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שוקולד ווניל ומכים עד רק בשילוב. הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח וחמאה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח וערבוב עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה, מתפשטים באופן שווה, ואופים עד שמוט עץ או שיפוד מוכנס במרכז כל שכבת עוגה יוצא נקי, 25 עד 35 דקות.
שכבות עוגה מגניב מחבתות על מדפים 10 דקות. הפעל סכין דק סביב קצה כל שכבה, ולאחר מכן הפוך על מדפים. לקלף את הנייר ואת השכבות מגניב לחלוטין.
מחממים חלב בסיר כבד 1-1/2 ליטר על חום מתון עד חם.
להקציף יחד חלמונים, קמח, 1/3 כוס סוכר, קמצוץ של מלח בקערה, ולאחר מכן להוסיף חלב חם בזרם, לטאטא.
להעביר פודינג לסיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית חום ומבשלים, לטאטא, 2 דקות (תערובת תהיה עבה מאוד), ולאחר מכן להעביר קערה גדולה. כיסוי משטח של פודינג עם סיבוב חמאה של נייר שעווה מגניב לחלוטין, על 45 דקות.
מוסיפים וניל וממתקים כוס הנותרים סוכר פודינג והכה עם מקצף ניקה במהירות בינונית עד בשילוב היטב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה ומכה בחמאה, 2 כפות בכל פעם, עד חלקה.
מוסיפים שוקולדים ומכים עד שילוב טוב.
חצי כל שכבת עוגה אופקית באמצעות סכין משונן ארוך.
עוגת שכבות, באמצעות זיגוג 1/2 כוס ערמות בין כל שכבה, ואז כפור למעלה וצדדים עם נותר ציפוי.
* שכבות עוגה ניתן לעשות (אבל לא חצוי) 1 יום קדימה ונשמר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.* ניתן להכין ציפוי 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר (אל תשתמשו במיקרוגל) והכו עם מערבל חשמלי לפני השימוש.