צ'יפס קישואים אפויים
צ'יפס קישואים אפויים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 92 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, פלפל טחון, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. . נסו צ'יפס קישואים אפויים, צ'יפס קישואים אפויים, ו צ'יפס קישואים אפויים פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 475 מעלות F (245 מעלות C).
בקערה אחת קטנה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פלפל וגבינת פרמזן.
מניחים את החלבונים בקערה נפרדת. לטבול פרוסות קישואים לתוך חלבוני הביצה, ואז מעיל את תערובת פירורי הלחם.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים במשך 5 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להתהפך ואופים עוד 5 עד 10 דקות, עד השחמה ופריך.