עוגת שלוש בצל עם פטה או גבינת עיזים
עוגת שלוש בצל עם פטיאן או גבינת עיזים דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, בצל, כרישה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . וזה לא כל כך מצוין. נסו פסטה פלפל פטריות עם רוטב גבינת עזים פטה, פסטה פלפל פטריות עם רוטב גבינת עזים פטה, ו גבינת עיזים ולחמניות בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצל הצהוב והאדום, ומטגנים על חום מתון במשך 5 דקות. מערבבים ביין, ולאחר מכן מוסיפים את הכרישה.
לטגן עוד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, או עד הבצלים הם זהובים כרישה הם רפויים.
בקערת ערבוב, לשלב את הביצים מכות עם שמיר, טרגון, גבינת פטה, פלפל, ופטרוזיליה 2 כפות. מערבבים בתערובת הבצל.
שמן מחבת טארט 10 אינץ', בשורה התחתונה בנדיבות עם פירורי לחם.
יוצקים את תערובת הבצל. טבעת בקצה החיצוני של העוגה עם פרוסות עגבניות, ומפזרים את הפטרוזיליה 1 כף הנותרים במרכז.
מפזרים שכבה קלה של פירורי לחם על כל החלק העליון.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, או עד שהתערובת מוגדרת והחלק העליון הוא זהוב.
תן לעמוד במשך 10 דקות, ואז לחתוך טריזים לשרת.