עוגת שמן זית Bundt עם זיגוג מנדרינה
שמן זית עוגת Bundt עם זיגוג מנדרינה הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, אבקת סוכר, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת מזון מנדרינה מלאך עם זיגוג מנדרינה, עוגת מנדרינה Bundt, ו עוגת שמן זית עם ריבה מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת 12 כוס עם ספריי בישול; אבק עם 2 כפות קמח לכל מטרה. תניח בצד.
מערבבים סוכר מגורען, חלב, שמן, 3 כפות מיץ, וביצים בקערה גדולה, ערבוב עם מקציף.
כף קלה 2 1/4 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת שמן, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד חום זהוב ועוגה מתחילה להתרחק צדדים של מחבת. עוגה מגניבה לגמרי על מתלה תיל. שחרר קצוות עוגה עם מרית צרה.
מניחים צלחת במהופך על גבי עוגה; הפוך על צלחת.
מערבבים אבקת סוכר, הנותרים 1 מיץ כף, וחמאה, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף זיגוג מעל עוגה מקוררת.