עוגת שמנת אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט קרם אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אוכמניות, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ברי אוכמניות טארט גלידה הכי ללקק! 2008 גלידה קונט, עוגת פירורים אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת, ו עוגת גלידה אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הסוכר ומערבבים. הפוך באר במרכז ומניח את החמאה וחלמון ביצה בבאר. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה וחלמון ביצה יחד עד בשילוב טוב, ואז לעבוד את תערובת חמאת ביצה לתוך תערובת קמח סוכר עד בשילוב אבל עדיין רופף. הבצק יהיה מתפורר, אבל כאשר אתה לסחוט קומץ, זה צריך להחזיק יחד.
מפזרים את הבצק לתוך עוגה 10 אינץ ' או מחבת טארט. לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה על הקרקעית והצדדים של המחבת, וודא שלא לתת לקרום להתעבות בפינות. זה צריך לעשות זווית ישרה נקייה שבה הצדדים נפגשים בתחתית. צנן את הקרום לפחות 30 דקות, או מכוסה, עד 3 ימים.
מחממים את התנור ל 400 מעלות.
אופים עד חום זהוב בהיר, 20 עד 25 דקות.
אוכמניות קרם בוואריה: לבחור מעל אוכמניות, הגדרת בצד את הטובים ביותר כדי להפוך מעגל סביב קצה של טארט סיים. (תצטרך כ 1 כוס.)
מחממים את החלב ואת שעועית וניל בסיר מעל חום בינוני רק עד שהוא רותח. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 10 דקות.
שלב את הג ' לטין והמים בקערה קטנה, ולתת להתמוסס, ערבוב מדי פעם, עד לא כתמים יבשים להישאר.
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד בקערה.
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת חלב עדיין חם לתוך תערובת חלמון הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. ב 160 מעלות, התערובת תיתן את נשיפת קיטור. כאשר התערובת מגיעה 180 מעלות זה יהיה מעובה ושמנת, כמו ליקר ביצים. אם אין לך מדחום, לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתערובת. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם הפס נשאר ברור, התערובת מוכנה; אם הקצוות לטשטש, התערובת אינה עבה מספיק. כאשר הוא מוכן, להסיר אותו במהירות מהחום.
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים קרח חצי הדרך. מסננים את התערובת לתוך קערה בינונית כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
יוצקים 1 כוס של תערובת זו (אנגלייז) לתוך קערה גדולה ולהניח בצד.
מניחים את הקערה הבינונית המכילה את שארית התערובת במי הקרח ולתת מגניב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את הג ' לטין לספל של אנגלייז חם בקערה הגדולה ומערבבים עד מומס לחלוטין, יצירת קרם בווארי. עבודה במהירות, לקפל את כמות גדולה יותר של פירות יער לתוך קרם בוואריה כפית את התערובת למרכז של פגז טארט.
מורחים עד חלקה ואפילו. לפני המילוי מתקרר לחלוטין, לארגן את פירות יער שמורים סביב קצה הטארט כדי ליצור שפה. צמרמורת לפחות 2 שעות ומגישים בפרוסות, לשפוך קצת אנגלייז ליד כל צד.