קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שמנת אוכמניות

עוגת שמנת אוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט קרם אוכמניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אוכמניות, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו ברי אוכמניות טארט גלידה הכי ללקק! 2008 גלידה קונט, עוגת פירורים אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת, ו עוגת גלידה אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקמח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את הסוכר ומערבבים. הפוך באר במרכז ומניח את החמאה וחלמון ביצה בבאר. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה וחלמון ביצה יחד עד בשילוב טוב, ואז לעבוד את תערובת חמאת ביצה לתוך תערובת קמח סוכר עד בשילוב אבל עדיין רופף. הבצק יהיה מתפורר, אבל כאשר אתה לסחוט קומץ, זה צריך להחזיק יחד.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
3
מפזרים את הבצק לתוך עוגה 10 אינץ ' או מחבת טארט. לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה על הקרקעית והצדדים של המחבת, וודא שלא לתת לקרום להתעבות בפינות. זה צריך לעשות זווית ישרה נקייה שבה הצדדים נפגשים בתחתית. צנן את הקרום לפחות 30 דקות, או מכוסה, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
אופים עד חום זהוב בהיר, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו להתקרר לפני מילוי.
7
אוכמניות קרם בוואריה: לבחור מעל אוכמניות, הגדרת בצד את הטובים ביותר כדי להפוך מעגל סביב קצה של טארט סיים. (תצטרך כ 1 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
קרםקרם
8
מחממים את החלב ואת שעועית וניל בסיר מעל חום בינוני רק עד שהוא רותח. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
שלב את הג ' לטין והמים בקערה קטנה, ולתת להתמוסס, ערבוב מדי פעם, עד לא כתמים יבשים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
11
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את תערובת חלב עדיין חם לתוך תערובת חלמון הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל על אש בינונית, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ. ב 160 מעלות, התערובת תיתן את נשיפת קיטור. כאשר התערובת מגיעה 180 מעלות זה יהיה מעובה ושמנת, כמו ליקר ביצים. אם אין לך מדחום, לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתערובת. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם הפס נשאר ברור, התערובת מוכנה; אם הקצוות לטשטש, התערובת אינה עבה מספיק. כאשר הוא מוכן, להסיר אותו במהירות מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ליקר ביציםליקר ביצים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
בינתיים, למלא קערה גדולה עם מים קרח חצי הדרך. מסננים את התערובת לתוך קערה בינונית כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
יוצקים 1 כוס של תערובת זו (אנגלייז) לתוך קערה גדולה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מניחים את הקערה הבינונית המכילה את שארית התערובת במי הקרח ולתת מגניב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוסיפים את הג ' לטין לספל של אנגלייז חם בקערה הגדולה ומערבבים עד מומס לחלוטין, יצירת קרם בווארי. עבודה במהירות, לקפל את כמות גדולה יותר של פירות יער לתוך קרם בוואריה כפית את התערובת למרכז של פגז טארט.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
ג ' לטיןג ' לטין
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
16
מורחים עד חלקה ואפילו. לפני המילוי מתקרר לחלוטין, לארגן את פירות יער שמורים סביב קצה הטארט כדי ליצור שפה. צמרמורת לפחות 2 שעות ומגישים בפרוסות, לשפוך קצת אנגלייז ליד כל צד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
מורחיםמורחים