עוגת שקדים
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגת קילו שקדים עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. לקינוח הזה יש 627 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, שקדים להדביק, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת קילו שקדים לשנה החדשה (עוגת מזל טוב), עוגת שקדים, ו עוגת שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 10 אינץ'.
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר יחד עד מעורבב היטב עם מערבל חשמלי.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים עד שהתערובת בהירה ואוורירית. מערבבים פנימה קמח ומלח.
מערבבים פנימה תמצית שקדים. הופכים את הבלילה לתבנית מוכנה.
אופים 60 דקות, או עד שקיסם שיניים כשהוא מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות.
מוציאים מהתבנית ומעבירים לרשת להמשך הקירור.
שוברים חתיכות בגודל כף ממרח השקדים, ומעצבים לעלי הולי. בעזרת קצה הסכין, ציון עלה הולי בצורת להידמות ורידים בעלים.
מערבבים צבעי מאכל ירוקים עם כמות קטנה של מים ומברישים את עלי הולי, חוזרים על עצמם עד שמגיעים לצבע הרצוי. מניחים בצד על נייר שעווה. שוברים 2 כפות ממרח שקדים, ולשים בכמה טיפות של צבע מאכל אדום. כאשר צבע של הדבק שקדים הוא אדום בוהק, לנתק חתיכות קטנות יותר.
מגלגלים לכדורים כדי להידמות לפירות יער.
בקערה קטנה, שלבו 1 כוס סוכר וחלב של קונדיטורים.
מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהעוגה התקררה, מזלפים את זיגוג הסוכר של הקונדיטורים. למעלה עם שקדים מולבנים, ומקשטים עם עלי הולי מרציפן ופירות יער.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את מסיה דה לה לוז קאווה ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.