עוגת שקדים איטלקית
מתכון עוגת שקדים איטלקית מוכנה בסביבות שעה 1 והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. אם יש לכם חמאה, ענבים קלויים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: טארט עגבניות איטלקי, עוגת שקדים, ו עוגת שקדים.
הוראות
חמאה מחבת springform 9 אינץ'.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה וטוסט במשך 10 דקות, עד הזהב.
בואו להתקרר מעט, ואז לחתוך בגסות את השקדים. תשאיר את התנור דולק.
בקערה קטנה, מערבבים את חלמון הביצה עם גרידה כתומה והתמציות. בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, קמח תירס ומלח.
חותכים את החמאה עם בלנדר מאפה או לשפשף אותו עם האצבעות שלך עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים את הסוכר המגורען והסוכר החום והשקדים הקלויים. בעדינות לעבוד בתערובת חלמון הביצה עם הידיים; הבצק צריך להיות מתפורר.
להעביר את הבצק למחבת מוכנה וללחוץ באופן רופף על הפירורים; המשטח צריך להיות אחיד.
אופים במשך 40 דקות, או עד חום זהוב עמוק.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין לפני התגלגלות.
לשבור את הטארט לחתיכות גדולות. ערימה על מגש עם ענבים אדומים קלויים ומגישים עם שמפניה Sabayon.