עוגת שקדים סולת עם זיגוג לימון מתוק (W / אפשרות ללא גלוטן)
עוגת שקדים Semolinan עם זיגוג לימון מתוק (W / ללא גלוטן אופציה) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, שקדים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית), שרי שקדים חמאה ברים (ללא גלוטן & אפשרות טבעונית!), ו פאי תפוחים & חמאת שקדים כדורי אנרגיה (ללא גלוטן & אפשרות טבעונית!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 °FWith מערבל חשמלי, מקציפים את חלבוני הביצה ומלח במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה שוט עד נוקשה.לעבור למהירות נמוכה, ומאפשר רק מספיק זמן לשלב את החומרים, להכות מרכיב אחד בכל פעם, רק כמה שניות בכל פעם, החלמונים, ואז השמן, וכו ' ... עד שכל החומרים משולבים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת אפייה עגולה משומנת 10 אינץ', ואופים 40 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.בעוד העוגה אפייה, לחמם את אגבה או דבש ומיץ לימון בתוספת גרידה בסיר על אש נמוכה עד רק חם (או מיקרוגל 30 שניות עד 1 דקה) כאשר אתה מסיר את העוגה מהתנור, מיד לתקוע את העוגה בכל רחבי עם קיסם או שיפוד, ושופכים את הסירופ על כל העוגה.אם תרצה, מפזרים עוגה עם שקדים פרוסים.