והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 699 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. 31 אדם התרשמו מתכון זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, דבשה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: עוגת תאריך שוקולד מריר עם פקאן-ללא גלוטן, סלט ארוגולה עם בייקון ופקאנים, ו בראוניז בייקון-בורבון עם אגוזי פקאן.
הוראות
1
עבור הבייקון: הגדר מדף קירור בתוך תבנית אפייה מעוטרת. התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
קו גיליון אפייה שני מעוטר בנייר כסף. סדר רצועות בייקון בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מערבבים סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר ופלפל בקערה קטנה. לשפשף תערובת סוכר על כל רצועות בייקון ואופים עד פריך, 16 עד 20 דקות, הפיכת רצועות בייקון עם מלקחיים באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
להעביר רצועות בייקון כדי מתלה קירור מוכן מגניב לחלוטין, על 15 דקות. לאחר התקרר, קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
5
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
עבור העוגה: גריז 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם 1 כף חמאה. שורה תחתונה של מחבת עם נייר קלף עגול קלף ושמן קלף עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
להביא תאריכים ויסקי או רום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט ותאריכים הם שמנמנים, על 10 דקות. מערבבים בסודה לשתייה ווניל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תאריכים
דבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
להביא תאריכים ויסקי או רום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הנוזל מופחת מעט ותאריכים הם שמנמנים, על 10 דקות. מערבבים בסודה לשתייה ווניל. תניח בצד.
תאריכי דופק ובישול נוזל במעבד מזון עד הקרקע למשחה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
11
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 6 כפות חמאה וסוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
13
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם להדביק תאריך. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תאריך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
14
מוסיפים חצי בייקון קצוץ וחצי פקאן ופעימות רק כדי לשלב, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
15
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז העוגה, על 30 דקות, סיבוב עוגה באמצע דרך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
העברה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות. הפוך את העוגה ישירות על מתלה קירור מגניב על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
עבור זיגוג: בעוד העוגה הוא קירור, להביא שמנת, סוכר חום, (אופציונלי) סירופ או מולסה, ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להקטין את החום בינוני נמוך ומבשל עד רוטב מעובה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניל
(צינור גדול)
18
להעביר עוגה לצלחת הגשה.
19
יוצקים רוטב על עוגה ומפזרים אגוזי פקאן ובייקון שנותרו.