קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תה אגוזי לוז ממולאת בקרם

עוגת תה אגוזי לוז ממולאת בקרם
עוגת תה אגוזי לוז ממולאת בקרם עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי לוז, קמח עוגה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו כדורי עוגה ממולאים קרם, עוגת קרם לימון מלא, ו עוגת שוקולד שמנת מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם ספריי בישול. שורה תחתונה של מחבת עם סיבוב של נייר שעווה; נייר שעווה מעיל וצדדים של מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
טופס עוגהטופס עוגה
3
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן; מניחים על אש בינונית 4 דקות עד שהתערובת כמעט מגיעה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
הסר מהחום, ולהניח בצד.
5
לנצח חלבונים ביצה בקערה גדולה עד תלוליות רכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקציפים חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
סרגל אונדססרגל אונדס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים קמח ואבקת אפייה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים חצי מתערובת הקמח לתערובת הביצים; מכים בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
8
מוסיפים תערובת חלב חם ווניל לתערובת ביצה; להכות עד משולב היטב. הכה בתערובת הקמח הנותרת ו 3 כפות של אגוזי לוז. החובט יהיה דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
9
יוצקים למחבת מוכנה, ומפזרים הנותרים 1 כף אגוזי לוז על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים ב 350 במשך 23 דקות עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. תריץ סכין מסביב לצדדים ועוגה שלא נמכרה. מקלפים נייר שעווה, ומניחים עוגה, בצד ימין למעלה, על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
11
בואו להתקרר לחלוטין.
12
עוגה חצויה לשניים אופקית, באמצעות סכין לחם משונן.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
13
מורחים קרם מאפה צונן על החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
מורחיםמורחים
14
הוסף שכבת העוגה העליונה, וצינה 1 שעה.
15
הסר מהמקרר 20 דקות לפני ההגשה. לנפות 1 כפית אבקת סוכר מעל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר