עוגת תות ובוטנים קראנץ
פאי תות ובוטנים קראנץ דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 315 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך זרעים מ, ביסקוויטים עיכול, קרם fraîche, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת דגנים עם קוקוס תות שדה, עוגת מחנק חמאת בוטנים, ו עוגת גלידה פריכה וקרמל קראנץ ' בוטנים.
הוראות
בנדיבות משמנים קופסת סנדוויץ 'עגולה 20 ס" מ ומסדרים את הבסיס עם קלף. דק לרסק את הביסקוויטים, או במעבד או על ידי לשים אותם לתוך שקית מזון, לסחוט את האוויר, ואז להכות עם מערוך.
תכניסי את החמאה וחמאת הבוטנים לביסקוויטים עד שהתערובת תיראה כמו חול רטוב. באמצעות גב כף סכו " ם, לחץ על התערובת באופן שווה על הבסיס ועל הצדדים של הפח. פעם אחת אפילו, לעבור על הפירורים שוב, הקשה ומיצוק לקרום חלק. תתקרר במקפיא למשך 30 דקות.
מקציפים את חומרי המילוי יחד עם יד חשמלית עד עבה. כפית בזהירות לתוך המקרה ביסקוויט, ולאחר מכן העליון עם כ 25 תותים. צ ' יל לפחות 2 שעות. עבור הרוטב, להשתמש בבלנדר יד או מעבד לתותים 200 גרם טהורים עם הסוכר הדובדבן עד חלקה.
כאשר מוכן לשרת, בזהירות לדחוף את העוגה הקרה מאוד מתוך הפח (עומד אותו על משהו כמו ספל הפוך יעזור).
מפזרים על בוטנים פריכים וסוכר הדובדבן נוסף.
יין מומלץ: Lambrusco Dolce, קציר מאוחר ריזלינג, Vin Santo
פאי עובד ממש טוב עם Lambrusco דולצ ' ה, ריזלינג הקציר מאוחר, וין סנטו. היינות האלה מתוקים, וזה חשוב כי יין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהמזון שאתה מצמד איתו. Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג]()
Chateau Chantal הקציר מאוחר ריזלינג