עוגת תות ללא גלוטן
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת תות ללא גלוטן יכולה להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. . זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם אבקת אפייה, חלב רזה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. נסו מילקשייק עוגת תותים בריא (ללא גלוטן, ללא סוכר, שומן נמוך וחלבון גבוה!), סוכר חינם נמוך פחמימות עוגת תותים-ללא גלוטן, ו עוגת תות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לטאטא את קמח האורז, קורנפלור, קמח טפיוקה, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מסטיק xanthan, ומלח יחד בקערה; להפריש. משמנים תבנית אפייה, או מכסים בגיליון נייר קלף.
לנצח את קיצור וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב עד רק incorporated. ירידה על גיליון אפייה מוכן לתוך 8 מנות שוות.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב על התחתית, 10 עד 12 דקות.
הסר, להתקרר על מתלה חוט לטמפרטורת החדר.
ברגע שמתקררים, חותכים כל עוגה לשניים, ומניחים כל חלק תחתון על צלחת קינוח. באופן שווה לחלק את התותים פרוסים על כל עוגה, ו לגזום עם ציפוי מוקצף.
הנח את עוגת הקצפת צמרות על לשרת.